top of page
Modern Architecture

HVA KAN VI TILBY

CHIF AS er et selskap som primært leverer tjenester til borettslag, boligsameier, og hyttesameie. Det kan også gis tilbud på forvaltning og drift av privat eiendom, og tingrettslige sameier. I tillegg til oppdrag som ekstern styreleder leverer vi tjenester innen droneinspeksjoner av bygg og eiendom, beslutningsstøtte til styret, anbud og prosjekt, store og små hybridmøter, mekling ved konfliktsaker med mer. Ta kontakt dersom dere har en utfordring som dere er usikker på hvordan man skal løse.

ERFARING

Innehaver har over 30 års erfaring fra borettslag og sameier, og mer enn 14 år som styreleder i flere ulike boligselskap. Allerede i tenårene var han medlem av miljøutvalg og medieutvalg. Etter hvert  ble vervene knyttet til styret som styremedlem. Vi  har kontor i Bergen og leverer tjenester i store deler av landet. Det er et godt samarbeid med flere av forretningsførerne til eksempel OBOS, Bob, Sefbo, Vestbo, med flere. Vi har god kjennskap til deres rutiner og driftssystemer. 

FORRETNINGSFØRSEL

Vi leverer ikke tjenester innen forretningsførsel. Dersom du er på jakt etter dette i kombinasjon med ekstern styreleder så har vi et godt samarbeid med med flere selskaper som tilbyr dette. Du kan også få et tilbud som inkluderer tjenester innen forretningsførsel, ekstern styreleder, samt driftssystemer.

bottom of page